Conference League

Ινγκασον: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Στο γεγονός πως είναι σημαντική η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης, αλλά θα μπορούσε να έρθει με περισσότερα του ενός τέρματος, στάθηκε ο Ινγκι Ινγκασον μετά τη λήξη του ματς στην Τούμπα.

Ο Ινγκι Ινγκασον τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση επί της Γάνδης στο Βέλγιο, ματς που είναι πιο δύσκολο και πιο δυνατό από τα αποψινό και θεωρεί μεν σημαντικές τις απώλειες των Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς, όμως θα πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους για να αγωνιστούν χωρίς αυτούς.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη: «Είναι σίγουρα μια σημαντική νίκη που μας δίνει το πλεονέκτημα. Με στεναχωρεί το γεγονός πως θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Ευελπιστώ πως θα πετύχουμε γκολ και στη Γάνδη και θα πάρουμε την πρόκριση.

Η Γάνδη παίζει δυναμικά, δεν μας δημιούργησε, όμως, σημαντικά προβλήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και δύσκολο, όμως εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση».

Για τις απουσίες των Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς: «Είναι δύο παίκτες "κλειδιά". Δύο ποδοσφαιριστές ποιοτικοί. Δεν αλλάζει αυτό που έγινε. Θα το δεχτούμε και θα πάμε να παίξουμε χωρίς αυτούς. Έχουμε ένα ισχυρό γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος πως θα καλύψουν όσοι παίξουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x